Om mig-kunder

Fotograf i Göteborg – Leonardo Molina.

Jag är en fotograf med rationella idéer i utvecklingen av naturen och samhället. Budskapet med mina bilder är i en social kontext som beskriver min konstnärliga strävan.

Jag jobbar främst med människor som modefotograf, bröllopsfotograf, porträttfotograf, samt fotograf inom lifestyle. Mina kunder är företag, designers, artister och privatpersoner. ​Dialogen med dig som beställare är alltid utgångsläget och vi skapar tillsammans!

Jag kan hjälpa dig föreviga speciella tillfällen som bröllop, särskilda fest eller stora evenemang. De kan även hjälpa dig med produktfotografering och porträttfotografering. Oavsett ditt behov kan en professionell fotograf se till att du får vackra bilder.

Fotokategorier bröllopsfotograf Göteborg, modefotograf, barnfotograf Göteborg, portrtättfotograf, eventfotograf, life-stylefotograf och företagsfotograf.

Headshots.

Jag erbjuder  fina bilder för vuxna och barn. Kompletterande paket beroende på vilken typ av fotografering som du vill ha.

Portraits

Familjen foton, sport och sociala aktiviteter, och för företag som vill göra foton av Reklamprodukter.

 

 

Priser

Priser bröllopspaket eller annat  klicka här